Maja: never like in the fairytales

God afton sötaste, hade en supereftermiddag på stan med några av mina flickor. Dessutom fick jag med mig både ett par jeans och ett sammetstyg hem (båda sakerna för bara 200kr, hur bra?!). Ska i alla fall sy en sammetsklänning, måste bara förbi skolan och hämta ett mönster (om lärarna jobbar i veckan?). Aja, ikväll kommer några finisar hit och ser film med mig, mys!
Kram.

Hanna: I just want you to know who I am

En bild från skolan som Stina tagit.
Är fortfarande sängliggande hemma hos Axel, men ska strax göra mig klar sen börja gå in mot stan. Klockan fyra far jag till Cissi, puss!!

Maja: två till från lördag

Har snott två till bilder från i lördags från Julia!

Maja: pancakes


Jag och finaste Ellen har gjort Amerikanska pannkakor, det var sjukt gott och snart ska jag hoppa in i duschen för att sen möta upp några andra fina flickor.
Puss!

Hanna: a thousand miles

Sitter i soffan och ser på tv med söta Julia. När hon far ska jag till Axel och sova, hoppas ni har en fin kväll!

Hanna: nått stort på gång

Far på hockey med Julia nu, sen får vi ser vad vi hittar på. Blir nog superbra, puss!

Maja: halloweenbruds

Sjukt kul gårkväll är det enda jag kan säga, puss!

Maja&Agnes: vad gör vi, nu kör vi

Ikväll är det halloweenparty på g och vi taggar igång ett gäng brudar nu, det här kommer bli hur bra som helst! 
PS. Jag ska locka mitt hår, puss!

Hanna: i´ve got the power

Ikväll far jag (klädd som på bilderna) och umgås med massa härliga människor, blir nog superkul! Hoppas ni får en fin kväll, pussar.

Hanna: jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Kung kväll igår! Började på dallas och avslutades hos min älskling♥

Maja: we're not gonna sit in silence

GOODMORGON finaste! Idag är jag glad och taggad och allt annat positivt. Jag kunde sova hur länge jag ville imorse och kvällen kommer bli kalasbra!
Skriver mer sen, puss!

Maja: looooooooov

ÄNTLIGEN LOV! Kändes mer än bra att cykla hem från skolan idag, eller hem och hem, cyklade till Hanna men ni hajar principen. Har för övrigt agerat mästerkock idag med, samlar poäng så det sjunger om det alltså;)
Aja, ikväll kommer några fina hit för idol och mys. Blir hur bra som helst!
Kramis.

Maja: gårdagens hemklickning

Har velat ha den här jackan från H&M hela hösten och i förrgår så fick vi hem ett erbjudande med 50% rabatt på valfri vara så då klickade jag hem min älskade jacka. Får den i mitten på november!

Maja: friday I'm in love

GODMORGON SOLSTRÅLAR! Även om jag somnade sent igår och är jättetrött idag så är jag på toppenhumör för det är fredag, vi har bara hantverkslektioner, min klass är kung, det är äntligen helg och vi har en hel veckas lov framför oss. Hur bra?!

Agnes: Tänkte säga hej med lite mer motljus

Har egentligen inget att säga, bara att jag skrattar åt mig själv när jag tänker på vad jag kan vara utklädd till på halloween. Det är inte riktigt okej kommer vissa tycka, vi får väl se om det blir som jag tänkt, haha. Hoppas ni haft en bra dag! FREDAG imorgon och LOV. Puss.

Maja: today


Maja: if you ever loved somebody put your hands up

Hallå där finaste! Idag har jag gjort en sak som jag varit sjuuuuuuuuukt nervös för. Är ju sån här typ inspiratör för vår linje och vi hade genrep idag för dom andra som också ska vara det och var jättehemskt men tror ändå det gick helt okej! Har förresten ett videoinlägg till er egentligen men det är så töntigt och pinsamt så jag vågar inte publicera det haha..aja, nu ska jag styra upp något i köket här hemma så kanske jag tjänar mig lite vuxenpoints!
Kram.

Maja: finallyyyyy

Glad överraskning i brevlådan idag, kung.

Maja: att göra sin egna halloweenmask

Jag och Moa har pysslat ihop halloweenmasker idag. Hur enkelt som helst faktiskt!
Du behöver: fjädrar, glitter, svart canvaspapper, en mall, gummiband/tråd, dubbelhäftande tejp eller lim. 
Börja med att klippa ut en mall i ett vanligt typ skisspapper. Rita av och klipp ut på det svarta pappret. Limma eller sätt dubbelhäftande tejp över hela. Placera ut fjädrarna som du vill ha dom. Häll över massor med glitter och skaka sedan av, mindre än hälften kommer vara kvar så häll på riktigt mycket innan. Gör hål på sidorna i ögonhöjd och trä in ett svart gummiband eller gummitråd, knyt fast med vanliga dubbelknutar. 
Sen är det klart!!

Hanna: let me sing you a song

Har helt glömt bort att visa hur det blev då jag klippte mig för lite mer än en vecka sen. Ångrar mig lite nu i efterhand, men det behövdes verkligen. Haha, och egentligen är det inte så mycket kortare, tog bara lite mer än en decimeter. Jaja, nog pratat om det. Puss!

Hanna: @ school




Fyra bilder vi tog på median idag!


Maja: I need proof before I dare to open this heart


Godmorgon solstrålar!

Maja: send a thousand I love you's


HELÅ, sitter i Jullans lägga och har ätit middag här. Nu sitter vi mest och pratar bara, mys. Om en stund ska jag ta och cykla mot sunnanå där jag ska se hockey med två av mina favoritboys.
Kram!
(Bara så ni vet så har Julia övat på en indiansminkning haha..)

Hanna: TISDAG DEN TJOGOFEMTE I TIONDE


Haha, en bild från skolan på jag och finaste Fanny!

Kom ganska nyss hem från skolan. Ska strax ta mig något att äta sen far jag vidare på innebandyträning, puss!


Maja: mellstar

Vi har hål ända till halv tre så vi cyklade tappert hem hit och gjorde varm choklaaaad. Sjukt snygga måste jag säga att vi är också (sen var vi inte det..)
Puss!

Maja: lyxmuffins

Kvällens bakverk, inte alltid det är sån här lyx på måndagar!

Kan förresten skriva in dagens roligaste när jag lix är igång. På engelskan idag skulle vi berätta om vår favoritmat och om vi lagade den själv. Vår engelsklärare frågade Melina vad hon hade till sin kyckling och ris och frågade såhär: 
- Do you add garlic? 
Melina: 
- Yes..white! 

HAHA, Melina tänkte alltså att garlic var lök..snyggt Melina, du är så söt ibland♥

Agnes: Men jag lever på impuls nu


Peters verk.

Tänkte säga hej till ni som kikar in här och att jag lever livet ganska så fullt ut! Skönt med lov nästa vecka då jag kan komma ikapp lite med fina vänner här på bloggen bland annat. Annars så är det plugg och städning som gäller just nu. En tidig kväll ska också försöka prickas av på listan. Nu ser jag i alla fall de nya avsnitten av Two and a half men och jag skrattar bara åt inledningen, verkar bra med andra ord!

Maja: det här är världens finaste Moa, som är stört bra bara så ni vet


Maja: mysfavvo

Hej det här är jag idag, klänning monki. Har varit en halvdålig dag i skolan men ny svenskalärare som verkar älska grammatik, nytt sämre schema och vår mattelärare som inte verkar veta vad givande genomgång betyder.
Ska se om jag kan hitta på nåt fint ikväll så kanske inte det ovan känns lika dåligt!
Kram.

Hanna: i can´t keep the smile of my face

Förlåtförlåtförlåt, för att jag inte visat mig här på ett tag!!
Söndag idag då, har bara myst hos min älskling med godis och film hela dagen.
Nu ikväll har jag suttit fastklistrad i historieböckerna, och snart ska jag ta ett skönt bad. Hoppas ni haft en fin helg, pussar.

Maja: jo här gick det smidigt till

Ser ni sprickan?! (Eller heh, hur skulle ni INTE kunna se den..den täcker ju liksom hela skärmen.) Kände verkligen hur jag förtjänade stora applåder då jag tappade den rakt ner i stengolvet i Umeå i fredags. Fick den berömda sucken av pappa när jag kom hem.

Maja: if I fall, will you pick me up?

Idag har jag varit sjukt duktig alltså. Började dagen med fara ut och springa (vilket fick mig att inse hur mycket jag verkligen hatar att springa, men ändå), har sen duschat och gjort inpackning, har nu städat mitt rum och klockan är bara halv tre. WEHÅÅ. 
Ikväll kommer Lina, Carro, Lovisa och Linnea hit, blir super!
Puss.

Maja: finaste scenen i gossip girl

KLICKA HÄR för att att se, klippet gick inte att bädda in.

Maja: umepics

Modebloggare!
SVALA of Sweden visning.
SVALA of Sweden kläderna.
Hårizont hårvisning.

Maja: no tiiiimee

AAAH, hinner inte visa er Umeåbilder förrän sentsent ikväll. För, nu ska jag iväg på stan, sen ska jag till Moa, sen på hockey och sen ska jag vara barnvakt till ikväll. Så, inga bilder förrän ikväll alltså men ni klarar er nog! 
Puss.

Maja: dagens i Umeå

Är hemma nu efter en sjukt bra dag, är helt galet trött dock, och ska lägga mig och se lite gossip girl då mitt filmteam som jag skulle se film med inte kom. Aja, det blir nog bra i alla fall och jag kommer typ somna fortare än fortast haha.. Ni får roligare bilder imorrn!
Puss.

Maja: GODMORGON

Foto: Julia.

Jag är alltså uppe 05.40!! Har varit vaken i 40 minuter redan dessutom, tänkte bara skriva godmorgon och säga att jag beger mig mot bussen på skolan och Umeå Fashion Week alldeles snart. Kommer bli en kung dag med bästa HV textil&design!
Skriver när jag är hemma, puss.

Agnes: Inspiration Ebba zingmark


Den här bruden är bara för snygg. Snygga kläder, lång, smal, långt snyggt hår och tar grymma bilder. Vad hände med att det ska vara rättvist? Haha, inspiration på hög nivå! Klicka HÄR.

Maja: best thing I never had

Hejsanhejsan, bjuder på en cambild då jag inte har något trevligare att visa. Har sytt ett par mycket fina hängselbyxor på skolan idag, i storlek 62(!!!!), sjukt små är dom! Måste nästan visa en bild nästa vecka för att visa hur söta dom är.. 
Annars så ska jag laga middag med min käre fader snart sen drar jag vidare mot Jossan, puss!

Maja: lalalalala

Imorgon ska jag hänga med världens finaste kusin som jag inte träffat på jag vet inte hur länge. Kommer bli kung. Bilden är förresten från förra midsommar, så ni vet.

Agnes: Tusen år och tusen mil, vi sitter i samma bil

På en timme ska jag träffa alla konfakompisar. Hoppas att folk dyker upp dock, det var alldeles för längesen! Puss.

Maja: and he shines just like a star

Hej solstrålar! Hann inte blogga igår då jag hängde med Ilona hela dagen, mycket trevligt! Eftersom hon råkar i världens ände (Jörn) så sov hon här också. 
För övrigt så kom jag hem från skolan typ nyss fast jag slutade klockan två (!!) men jag hade Inspiratörsmöte och det får jag pengar för så det kan ju vara värt. Löven på bilden har nästan garanterat blåst bort idag också då det är orkanvindar typ..
Puss!

Hanna: OHH HAPPY DAY

Hemma från skolan idag, har så ont i huvudet. Förövrigt så åkte min kamera i golvet igår, grattis Hanna.

Agnes: Tre till, for you


Agnes: Raise your hopeful voice

Bland de finaste låtarna.

Maja: we found love in a hopeless place

Godkväll darlingar! Har lånat Linneas bilder från vår skoldag som varit sjukt soft, alfapet på svenskan, kort engelska och sen "må bra eftermiddag" med gulligaste klassen.
Insåg förresten att mina "jämförelsebilder" var totalt helt olika redigerade och att jag ser lika blek ut som ett spöke på andra bilden+att håret ser gult ut. Så är inte fallet på riktigt, bara så ni vet. Annars så har jag pluggat lite ikväll (typ första gången sen skolan började?!) och nu ser jag på gossip girl, hur skönt som helst. 
Hoppas ni haft en bra dag, puss!

Agnes: "-Jag väntar på pangbilden"

Tänkte visa er två av bilderna som LinneaP tog på mig idag. Du är för duktig snyggo!

Maja: lite ljusare igen

Slingade ju håret i helgen. Inte så stor skillnad men det är inte lika mycket utväxt och längderna är liiite ljusare också! (Bilden till vänster är "före" om ni inte fattade det). 
Puss.

Maja: kung helg

Eftersom Hanna inte visade den här bilden tidigare tänkte jag att det kan ju jag göra. Den är också från Moas blogg! Annars så har jag haft ännu en kung helg som har avslutats med Lina och Carran, supermys. Nu ska jag snart entra min säng för att orka fyra dagars skola och sen på fredag åker hela HV textil till Umeås fashionweek, hur taggat som helst ju.
Puss!

Hanna: 5 månader idag


Maja: foto med Moiii



Jag och Moa har fotat lite idag, sjukt längesen vi gjorde det sist! Här är i alla fall två bilder, det är så fint med höstsol.

Hanna: laugh till your stomach hurts

Bilderna är tjuvade från fina Moa.

Supermysig kväll igår, skratt, hårfärgning, godis, prat och sen avslutade jag och Maja kvällen sovandes i hennes säng.

Hanna: gooooskväll

Nu ska jag alldeles strax sätta mig på cykeln och möta upp mina finaste bloggkollegor. Vi ska vidare mot Fellan där kvällen spenderas med några sköna brudar, super! Ha en fin kväll, puss.

Maja: never thought I'd be without you

Ikväll ska jag vara med mina tiopoängare. Kommer blir hur bra som helst. Har tänkt ljusa upp mitt hår en aning igen också, så det får ni se imorron! Ha en bra lördagskväll, puss på er!

Hanna: under samma stjärnor

Fick två jättefina tröjor av Axel igår då vi var på stan♥
Båda två kommer från Indiska.

Sen var det någon som undrade vart min tröja jag hade igår kommer ifrån. Och den kommer faktiskt hemifrån, mamma har gjort den själv!

Maja: lagkväll/tisdag

Några pics från lagmiddagen i tisdags!

Agnes: Cause they don´t know how

Jag hade en supermysig kväll igår. Idol, massa gott och sedan en väldigt kall höstkväll. Tycker om det.
Bilderna kommer HÄRIFRÅN.

Maja: thumbs up

Hej solstrålar! Hade en mycket bra kväll igår med massa goingar,vi såg idol och spelade med andra ord, mysmys.
Nu ska jag, för det första börja med att stiga upp och sen jobba på Sunnanåmatch. Skriver mer sen, puss snyggingar!

Maja: juliaa♥

Foto: Julia by jag.
Hur fin är inte människan?

Agnes: Long nights strange men

Här har ni, mitt HETASTE musiktips. Haha. Tycker i alla fall att ni ska lyssna på Birdys cover, den är grymt fin. Puss.

Hanna: hösten är fin tycker jag

Kallt är det ingen tvekan om att det är. Men hösten är fin, och jag älskar doften av löv då jag går till skolan på morgonen.

Hanna: jag gillar när du flätar mitt hår fast du inte ens kan fläta

Skjorta - GinaTricot, Tröja - Hemmagjord, Jeans - CheapMonday, Skor - Scorett
Ännu en vecka har passerat. Allt känns på topp och idag är det fredag och vi fick sluta en hel lektion tidigare än vanligt. Ska strax ner på stan en stund. Kvällen bjuder på ett gäng brudar, sen sover jag hos pojken min. Pussar!

Maja: (S)he(be)lie(ve)d

Ähmen asså brudar nu får ni ju ta och rycka upp er tycker jag, det här håller inte..(och ja jag vet att ni ser det här Hanna och Agnes!!!!!!)

Hej förresten! Idag har varit en sjukt lång dag men rätt bra ändå. Hade bara sylektioner hela dagen och nu ikväll har jag varit på hockey med papps, AIK vann dessutom så det var ju wonderbart. Imorgon är det fridayfriday och det känns sjukt skönt, har varit så trött i veckan..aja, tror jag ska se idol med några gamla favoriter så det blir fint. 
Puss!



Maja: det finns en första plats som inte går att nå

Såg just en dokumentär om Håkan, aah så bra!

Maja: inspooo

lookbook

Maja: throw up some love


Maja: you always make me smile

Foto: jag by JuliaS.

Här är två bilder från idag till att börja med. Har en massa fler (som alltid då..) Annars hade vi mysigt med laget ikväll, har lite bilder jag kan visa imorgon eller så. 
Puss!

Maja: dagens frisyr at skolan


Hanna: only you can give me that feeling



Hej solstrålar! Har sovit till ett idag, alltså i över tretton timmar. Haha mer än skönt. Som ni kanske förstår så är jag ledig idag och det kunde verkligen inte kännas bättre! Igårkväll hängde jag med Julia,Julia och Elina i Julias lägenhet, supermys. Aja, nu ska jag gå och ta mig något att äta. Puss!

Maja: lost my heart, I lost my mind without you

Hej snyggingar! Jag slutade redan tjugo i elva idag då lärarna har någon föreläsning eller vad det nu var. Snart kommer i alla fall Jullangullan hit och då ska vi ut och fota och senare är det fotbollsavslutning med finaste laget. Blir superduper. Puss så länge!

Maja: elliiieee

Har haft en sjukt mysig kväll med denna brud (det här är en 15 månader gammal bild för övrigt), men i alla fall så hann vi med massa bra prat, gossip girl och lite kladdis. Fint. Hoppas ni haft en bra måndag!
Kramen.

someone somewhere loves you


Maja: maaaat

Det här åt vi igår, lyxig söndag skulle jag säga.

Hanna: color my world

Köpte ett nytt nagellack för någon dag sen, målar nästan aldrig naglarna. Men det här tyckte jag var fint. Fall in love heter det och det kommer från H&M.

Hanna: it feels like everything have fall in to place

Slappsöndag, det är det som jag älskar med söndagar. Att man får ligga i sängen hela dagen och inte göra någonting. Fast jag har varit hos Axel, men vi låg och sov till filmer hela dagen.

Agnes: Hade en mycket mysig tjejkväll igår







Bilderna är MOAS. (och ja, det är jag och maja på sista bilden)


Maja: tell me that we belong together

Hej snyggingar! Kvällen igår blev mysmys som väntat, ikväll ska jag äta middag med dom två tokflickorna till vänster plus Ilona. Kommer bli kalasigt. Men nu först måste jag städa och styra upp mig själv. Sitter nämligen i sovt-shirt fortfarande, det är inte min styrka att klä på mig på helgen då jag inte måste! 
Hoppas ni mår bra, puss!

Maja&Agnes: girls night only

Nu drar vi mot Ellens place för en riktigriktig tjejkväll, ansiktsmask, manikyr, tjejfilm osvosv! Kommer blir kalas, puss!

Hanna: biio time

Far snart på bio med min älskling, ha en bra kväll! Kramar.

Maja&Agnes: myskväll



Maja: tröja med makeover


Såhär ser jag ut idag! Har fixat min tröja på skolan idag, sytt in ärmarna och sytt dit en spetskant. Mitt hårband har jag också gjort på skolan idag. Efter skolan fikade jag och Moa på waynes, mys! 
Nu hänger jag och Agnes i Jullans lägenhet med henne och vi ska laga middag om ett tag och sen bara mysa hela kvällen. Fint.
Puss!

Agnes: Inte fixat på något sätt alls

Jag insåg just precis att det var fruktansvärt längesen jag hälsade på här. Ni har inte ens sett att att jag klippt mig för tusan! Ni får bättre bilder sen för jag ska möta upp Maja och Julia på stan nu.

Maja: got everything a want but you

Taggar till att det är fredag med den här låten, puss!

Hanna: clothes of tonight x2


Maja: fanns inte när sommaren blev till höst

Hej solstrålar! Såhär ser jag ut idag (puss på mina sockar med hjärtan OCH hästar på). Idag har jag i alla fall haft jätteroligt i skolan, min klass är gulli. Om en halvtimme ungefär ska jag börja cykla mot norrvalla för sista träningen med årets f-17 lag, sorgligt ju..

Maja: håll hårt i din goda vän för där ute finns det gott om ormar

Foto: Linnea S.

Maja: milkshake

Jag och Moa gjorde visade oss inte vara superduktiga milkshakemakers då det faktiskt inte ser speciellt gott ut (för det gör det ju inte visst?) men det var det i alla fall turligt nog!

Maja: lätt det finaste i mitt rum

FÖRE:

EFTER:
Har byggt ut min fotovägg lite för jag framkallade nya bilder (se högen på skrivbordet!!!) Det här är i alla fall det finaste i hela mitt rum, blir glad varje gång jag ser alla bilderna.

Hanna: onsdagdenfemteoktobertjugohundraelva

Details of todaaaay.
Har precis kommit hem från innebandyträning, ska hoppa in i duschen nu sen fara till pappa och plugga matte.
Vi har så himla mycket i skolan just nu, Nk-prov igår, svenskaredovisning idag och imorgon är det matteprov.
Men tur veckorna går fort, för imorgon är det redan torsdag och då får jag träffa min älskling som jag saknar hur mycket som helst. Ha en fin kväll, puss!

Maja: lyxonsdag


Spenderar onsdagen med goaste Moa. Vi har ätit middag på dallas och nu är vi hemma hos henne. Vad vi ska hitta på vet jag inte riktigt men det blir nog bra! Hoppas ni har en fin onsdag snyggingar, puss.

Hanna&Maja: tjabba, tjena, hallåå

Fattiga campics är det enda ni får av oss ikväll, alltid nåt haha!
Ikväll är vi trötta som klubbade sälar och har inte gjort något vettigt alls, så då vet ni vart ni har oss. Puss!

Maja: romananalys



Sitter på skolan och skriver romananalyser (sen var jag klar....) så jag klickade runt på min användare och hittade sötbilder på mig och Viktor från nian haha!

Hanna: hold your breath and count to ten


Tröja - Cubus, Väska - Accent, Smink - H&M.
Var på stan med Fanny efter skolan, nu när jag äntligen har pengar kunde jag köpa lite saker jag länge behövt.

11.10.03


Maja: fint väder

Hej snyggingar! Idag är det soligt och fint och höstigt ute och vi slutade tre istället för fyra så jag är nöjd. Om en timme ska jag cykla till bollhallen för möte och sen blir jag bjuden på våfflor av Linnea, inte dåligt det inte! 
Kram.

Hanna: underbart

Helgen har varit kung! I fredags var det klassfest, igår fick jag träffa min saknade kusin Agnes en snabbis, och på kvällen tog jag bussen till Cissi. Plus att jag har fått sova med min älskling både lördag och fredagnatt.
Och idag fyller världens bästa Mamma år, så ikväll ska vi fira henne. Sen har jag en massa plugg som bör göras också...men hoppas ni haft en bra helg, pussar!

Maja: never ever look back

Idag.

Maja: typ nästan det bästa i idol hittills


Maja: how can I move on when I'm still in love with you

Foto: Linnea S


Maja: igår idag ikväll

Hej sötnosar! Hade en kung kväll med Agnes igår och massa annat folk som slutade med att vi såg ett stjärnfall (tyckte det va ascoolt för jag har aldrig sett en stjärnfall hehe). Idag har jag haft match och tidigare ikväll var jag på hockey med Julia och Lovisa, kulkul! Nu ska jag se film med lite folk i källaren, blir mys.
Puss!

Maja: i torsdags

Har helt glömt bort att visa den här bilden på hur jag såg ut i torsdags (troligtvis för att det är en så dålig bild) men ja, såhär såg jag alltså ut i torsdags!

RSS 2.0