Hanna: onsdag


Efter massa jobb och skola kan jag lugnt säga att lovet inte kommer annat än lägligt, och att jag har en massa roligt att se framemot under veckan som kommer gör det defenitivt inte sämre. Imorgon åker vi iallafall till Stockholm med klassen, så man skulle helt enkelt kunna säga att vi redan tjuvstartat med lovet litegrann hihi. Nej nu måste jag sova, klockan ringer tidigt imorgon. Sovgott fina ni!

Maja: number three

För två veckor sen hade jag en sylektion över och då passade jag på att sy den här t-shirten. Hade sett en ungefär likadan på asos men tyckte den var lite väl dyr för att vara så pass enkel. Det här är verkligen en av fördelarna med min linje! 
 

Maja: 14.02.25

Idag har jag, Ellen och Moa varit på Stigs och fikat. Jag kommer inte träffa Moa förrän nästa onsdag så det var som lite hejdåfika haha. Mycket mysigt och trevligt var det i alla fall. Annars då? Jag försöker hålla mig på mitt rum då vårt hus verkar ha drabbats av magsjukeepedemi. Ber till högre makter att jag slipper åka dit då 1. Magsjuka är bland det värsta jag vet. 2. Jag har fotbollscup i helgen som jag verkligen inte vill missa. 
Hoppas ni mår finfint i alla fall, puss!

 

Maja: all of me loves all of you

 
Igår hade jag och Marcus två år. det känns helt sjukt att tiden gått så fort men jag älskar den här personen så sjukt mycket. Det finns inga ord som kan beskriva allt jag känner för den här underbara personen. 
 
Vi ska i alla fall fira detta med att åka till Stockholm på måndag. Kommer bli sååå mysigt! 

Maja: homemade

Från i fredags då det var för snöigt för att fota ute. 
Kjol och tröja, sytt själv | skor nike air max | 

Hanna: måndag

Sista veckan innan lov och det känns helt underbart. Blev ändrade planer igår då Stina kikade förbi, vi försökte oss på att skriva lite cv men det blev mest massa annat prat. Sov sedan hos henne och imorse då vi kom till skolan hade vi bara en lektion. For in till stan med mina bruttor en stund och nu har jag precis kommit hem, ska gå ut på en promenad i det fina vädret men funderar nästan på att ta stövlar då det är slask och vattenpölarna överallt haha. Kan man säga att det är vår i Februari?

Hanna: söndag



Skön söndag med fint väder och fina vänner. Är fortfarande väldigt förkyld men det stoppade mig inte från att ta en promenad med Gabban och Felicia. När vi kom in fikade vi lite då vi har överflöd av cupcakes här hemma. Ikväll har jag inga planer alls och det känns skönt, ska städa mitt på tok för stökiga rum och sedan sova tidigt. 

Hanna: lördag


Efter jobb hela dagen med en febrig kropp och en hosta som aldrig ville ge sig så kom Fän och hämtade mig på jobbet efter åtta för lite mellomys i Bergsbyn. Nu har jag precis kommit hem, ska slå på en film och be till alla högre makter att jag får vakna frisk imorgon.

Maja: tjugoandra februari

Haft en riktigt mysig helg då jag igår var med mitt hjärta, käkade middag och såg en film. Vi var dock inte på bio som man kan tro om man går efter bilden haha, men har bildbrist då jag just nu befinner mig i Umeå och hälsar på lite fin släkt. Jobbade till tre idag och tog bussen hit halv fyra, har varit supermysigt att hänga lite med kussarna ikväll. Hoppas ni haft en fin helg ni med, puss!
 

Hanna: frukost på sängen





Hanna: underbara fredag

Klev upp tidigt idag då filmning för projektarbetet stod på schemat. Linus och Cissis snälla mamma hjälpte oss hela dagen och med deras hjälp så gick det faktiskt över förväntan. Att vi senare skulle ha kalas för Fanni passade ju väldigt bra då vi bakade över 60 cupcakes, bullar, chokladbollar och massa annat gott. Så ikväll har vi firat vår nyblivna 19åring och efter det skjutsade vi lite partyfolk. Att en utav bilarna skulle sluta funka på vägen tillbaka skulle man kunna se som en dålig sak, men med fyra kloka tjejer och lite hjälp från bilar vi stannade på vägen blev det bara roligt. Bogserade bilen skrattandes i nästan 40 minuter och när vi äntligen var hemma slängde vi oss i sängen. Ska upp och jobba imorgon så nu är det godnatt för mig och Cissi. 

Maja: gårdagens höjdpunkt


Igår trillade en ny Elletidning ner i brevlådan men det bästa var att det inte bara var en tidning utan hela tre stycken. Vanliga Elle, trendbibeln och H&M magazine. Så idag har jag suttit uppkrupen i soffan och bläddrat och bläddrat. Det är vad jag kallar vardagslyx! 

Maja: monday inspiration

Då jag är helt fantasilös bjuder jag på några av mina favoriter i inspirationsarkivet just nu♥
 

Hanna: grattis underbaring




Hanna: måndag

I fredags firade jag hjärtedagen med mina fina vänner. Åt middag på Kriti med Felicia och efter det for jag och dansade lite med några taggade brudar innan vi for vidare ut på krogen. Lördagen spenderade jag sovandes i sängen och på kvällen blev det spel och mellomys hemma hos mig med vänner. Igår umgicks jag med farmor och pappa hela dagen och på kvällen busade jag med Julia och Felicia innan vi alla tre somnade tillsammans i storsängen. Vaknade upp idag med både nackspärr och halsont men som tur var hade vi knappt några lektioner, så när jag kom hem la jag mig direkt under täcket med te och film. Förhoppningsvis känns det bättre i både nacke och hals ikväll så att jag för första gången på alldeles för länge kan pallra mig till gymmet. Kram!

Hanna: onsdag


Sitter och fikar massa gott kvällsfika, vilket kan vara den bästa måltiden jag vet. Kan nästan inte vara utan det haha. Ikväll har jag iallafall jobbat hela kvällen, gick tungt då jag känner mig trött och slut. Kan bero på träningsvärken jag har sedan igår eller så handlar det om en förkylning, oavsett vad det är så ska jag krypa ner i sängen nu och försöka sova bort det. Godnatt på er!

Hanna:



Fick helt oväntat en ledig dag idag, så när jag skulle fara till skolan imorse var det bara att vända i dörren. Fick iallafall besök av lite tjejer några timmar och efter det gjorde jag god lunch till mig själv och tog en skön promenad med en pod i lurarna. Ikväll kom Felicia förbi en stund och efter det hämtade fanni upp mig för lite fotbollsspelande i Bergsbyn med massa härliga. Nu kryper jag ner i sängen. Godnatt!

Maja: opeppad

Såhär peppad känner jag mig på att skriva klart dokumentationen till gymnasiearbetet. Är trött och less och tar liiiiite för många "kolla-bloggar-pauser". Men när den är klar är ju det något man kan lämna helt vilket känns väldigt skönt. Annars så är jag även less på vädret. Det är liksom aprilslask i februari, inte för att jag är något stort fan av vintern så vill jag hellre ha det än det som är nu. 
Positiv inställning idag känner jag haha! Kan även bero på att jag är hungrig. Brukar bli såhär då. 
Hoppas ni haft en bra tisdag i alla fall, puss!
 

Maja: uppfräschning av garderoben

Har satt upp hyllor och flyttat min byrå till ett hörn. Känner mig väldigt nöjd med det. (Ursäkta kvalitén på den första bilden heh). Ska dock byta ut mina otroligt fina (not) färgglada barngalgarna och ersätta dom med fina vita istället. Det är det enda som saknas!
 
 
 

Maja: 14.02.09

Hade en mycket bra lördag igår. Spenderade min tid på jobbet, på hockey och sist men inte minst med Fellan i soffan. Mycket mysigt! Idag steg jag och Marcus upp lagom till mitten på skiathlon där man fick känna sig stolt som svensk och nu är jag hemma för att göra en minirenovering i min hall/garderob. Kan ju kanske visa pics sen om det önskas.
Puss!
 
 

Maja: some new shoes on

Tröja, sytt själv av en av pappas gamla | jeans, topshop HÄR | skor, nike air max 1 HÄR | klocka, glitter |
 

Maja: everyday talk

Hej fina! I onsdags hade jag, Moa, Jullan och Ellen myskväll med kladdis och glass (lyxonsdag) och igår flyttade jag in hos min moster då dom är i London i helgen så jag ska ta hand om deras katt. Marcus kom hit och myste med mig då det känns en aning läskigt att sova helt ensam. Annars så hade jag det lyxigt idag och slutade redan vid tio men har också dragit på mig värsta förkylningen. Riktgit onice måste jag säga.
Hoppas ni får en bra fredag, puss!
 

Hanna: friday morning

En till vecka har flugit förbi och även denna har varit en bra en. Umgåtts med fina personer och gjort bort lite i skolan. Igår efter jobbet hade jag och tre mysiga tjejer en liten sleepover hemma hos mig. Somnade alldeles för sent och är förvånad över att vi vaknade relativt tidigt. Nu har vi precis ätit frukost och vinkat hejdå till två utav dom. Jag och Cissi ligger kvar i sängen och snart far vi ner till stan för lite ärenden och fika. Älskar att vi är lediga fredagar!

Maja: prickig

Jeans och mössa, gina tricot | jacka, sytt själv (kan visa bättre bild sen) | halsduk, tröja och kavaj, H&M | converse | 
 
Idag har satt jag och Amanda kvar på skolan för att jobba med gymnasiearbetet som jag kommer bli helt klar med snart. Känns sååå skönt! Vid fyra kom Marre hit för att käka middag med mig och klockan nio drar vi på fys. Bra måndag.
Puss!
 
 
 
 

Maja: senast sydda

Hade tid över på skolan för typ tre veckor sen så då pysslade jag ihop den här. Känner mig faktiskt riktgit nöjd!
 
 
 
 

Maja: this weekend

Också var helgen över. I fredags hade Fellan fest och då hade jag på mig det här^ (hann inte ta någon fin outfitbild). Var dock chaufför då jag har jobbat i helgen och började redan halv nio igår. Igår var det spelkväll i par@my place. Det var jag och Marcus, Sofia och Matte och Adrian och Frida. Mycket trevligt!
Ikväll ska jag i alla fall umgås med Hannis och sen försöka göra en tidig kväll med mitt hjärta. 
Puss!
 

Hanna: fredag


Ikväll har vi tjejer ätit middag med kvinnorna i våra liv, även kallade våra mammor. Var så himla mysigt!! 

RSS 2.0